Voor Wie

Ik werk voor vrouwen, werkzaam in de zorg of het onderwijs. Vrouwen die enorme behoefte hebben aan rust en tijd voor zichzelf.

Mijn klanten zijn – met name – vrouwen die de 35 inmiddels gepasseerd zijn, die kinderen en werk combineren en werkzaam zijn in de zorg of in het onderwijs. Ze zijn op een punt aangekomen dat ze zich afvragen ‘is dit nu alles?’

Ze zijn doodmoe, want de combinatie werk en gezin wordt steeds zwaarder. Ze leggen de lat voor zichzelf hoog en komen tot de conclusie dat opstaan, werken, gezin en wat anderen van hen verwachten, hun dagen vult.

Ook op het werk wordt veel van hen verwacht; ze moeten steeds harder werken, de druk neemt toe en ze voelen hoe ze leeggezogen worden.

Ze komen niet meer toe aan zichzelf en wat zij leuk vinden, laat staan dat ze nog kunnen genieten van leuke dingen.

Zo is het leven niet bedoeld!

Herken je jezelf in een van de volgende situaties?

  • je wordt geleefd door je agenda
  • je draait in cirkels rond: er is geen begin en geen eind, je ziet geen uitweg meer
  • je zou het liefst een potje huilen
  • je voelt je leeggezogen, energieloos
  • je bent verstrikt en verstikt in je huidige situatie
  • je voelt je innerlijk onrustig, opgejaagd en je slaapt slecht
  • je mist de gezelligheid en de sfeer waardoor je met plezier naar je werk ging
  • je hebt behoefte aan een coach die je leert om ruimte voor jezelf te scheppen en om te gaan met alles wat ’moet’

Mijn dienstverlening is vooral geschikt voor vrouwen die door de hectiek van alledag zichzelf voorbijlopen. De combinatie werk en gezin drukt zwaar op hun schouders want ze hebben een groot plichtsbesef. Ze voelen zich soms minder dan anderen. Ze hebben geen tijd meer voor sociale contacten, hobby’s en zaken waar ze altijd van genoten.

Wil jij weer ervaren wie je in wezen bent?

Mis je het contact met je innerlijke zelf? Wil je weten wie je bent en waar je voor staat en waar je warm voor loopt? Zodat je weer de ruimte krijgt om iets leuks te doen én ervan te genieten? Wil je weer rust voelen en kunnen ontspannen? De rust om in stilte een kop koffie te drinken?

Klik om meer te lezen over mijn dienstverlening