Dienstenpagina

Worstel je met alle ballen die je in de lucht moet houden en heb je behoefte aan rust en tijd voor jezelf?

Ben jij een vrouw, werkzaam in de zorg of het onderwijs, die alle ballen in de lucht houdt maar moe en uitgeblust is, altijd geeft maar zelden ontvangt en grote behoefte heeft aan rust en tijd voor zichzelf?

Herken je jezelf in een van de onderstaande situaties?

 • je voelt je doodmoe en uitgeblust
 • je vindt het lastig om voor jezelf op te komen en kunt moeilijk ‘nee’ zeggen
 • je voelt je opgejaagd en onrustig
 • je past je makkelijk aan
 • anderen kunnen altijd op je rekenen maar houden weinig rekening met jou
 • je voelt je niet gehoord of gezien
 • je voelt je onzeker over jezelf en zou graag wat meer zelfvertrouwen hebben

Veel vrouwen die werk en gezin combineren voelen zich opgejaagd en uitgeblust. Ze zijn druk met hun werk, het draaiende houden van het gezin en ze willen ook nog een leuke partner zijn. Vaak zitten ze al jarenlang in dit patroon. Ze geven veel maar laden niet meer op.

Dat uit zich in een gevoel van neerslachtigheid, slapeloosheid, piekeren en depressieve klachten. Ze hebben teveel op hun bordje liggen en hebben daardoor nauwelijks nog energie. Ze kunnen niet meer genieten van  leuke dingen.

Ze zijn somber, voelen zich doelloos en lopen achter de feiten aan. Hun tijd staat ten dienste van anderen en ze hebben geen tijd meer voor hobby’s en vriendinnen. Ze voelen zich niet gehoord en niet gezien. Ze worden geleefd.

Ze maken zich zorgen over hun gezondheid, de relatie met partner of kinderen staat onder druk en ook op het werk loopt het niet lekker.  Ze piekeren over hun baan, inkomen en toekomst. Diep in hun hart weten ze wat ze willen, maar ze kunnen of durven de stap niet te zetten. Zo raken ze teleurgesteld en moedeloos.

Wist je dat het anders kan?

Dat je gemakkelijk weer energiek en levenslustig kunt zijn? Dat je moeiteloos werk en gezin kunt combineren? Dat het ook voor jou mogelijk is om grenzen te leren trekken zodat anderen rekening met je houden en dat nee zeggen geen ramp is? Dat je ontspannen kunt genieten van leuke dingen?

Stel je eens voor dat:

 • je energiek en gezond bent
 • dat je moeiteloos werk en gezin combineert
 • dat je ontspannen kan genieten van leuke dingen
 • dat je waardevolle relaties met anderen kunt hebben

Dan spring je ’s morgens fit uit je bed, blij met een nieuwe (werk)dag. En ben je een blije moeder die weer geniet van haar kinderen.

Je kunt op een vriendelijke manier nee zeggen zodat je tijd en ruimte voor jezelf hebt. Je doet de dingen die je ECHT wilt. Je voelt je  gewaardeerd en gehoord. Waardevol.

Je ziet de toekomst zonnig in. Op je werk loopt het weer soepel; je hebt zelfs uitzicht op promotie of een leukere, goed betaalde functie, wat je zelfvertrouwen een boost geeft.

Wat je ook doet; alles gaat sneller en met minder inspanning. Je doet wat ZELF wilt. Je vriendinnen herkennen je weer en zijn blij met je. Je voelt je vrij en ontspannen. Je voelt dat je weer LEEFT!

Hoe doe je dat dan?

Leer weer te voelen wie je in wezen bent; de unieke JIJ. Kom thuis bij jezelf. Maak contact met je gevoel, dat is je beste kompas. Dan neem je intuïtief de beste beslissingen. Je mag leren om duidelijke grenzen te trekken zodat je bewust kunt kiezen om iets te doen of niet te doen.

Negatief denken over jezelf heeft geen zin, het brengt je niet verder, integendeel. Je bent, net als ieder ander, een onmisbare schakel in het geheel. Dus je mag je zelf waardevol en belangrijk vinden.

Leg de lat niet te hoog. Door de lat te hoog te leggen, stel je jezelf teleur en raak je ontmoedigd. Perfect is niet beter dan goed. Jij bent goed zoals je bent. Het heeft geen zin om jezelf klein te maken. Je hebt zoveel mooie eigenschappen.

Volg het programma ‘thuiskomen bij jezelf: rust, ontspanning en genieten’.

Je mag leren om weer contact te maken met je gevoel. We nemen te vaak beslissingen met ons verstand, waardoor we weg raken bij onszelf. Als je weer contact kunt maken met je gevoel, voel je je beter en krijg je een positief beeld over jezelf. Dat geeft (zelf)vertrouwen.

Je mag leren om duidelijke grenzen te trekken. En om op een vriendelijke manier nee te zeggen, zodat je tijd en ruimte voor jezelf creëert . Doe alles met humor, dat werkt zo relativerend. De spanning vloeit af en je kunt op een ontspannen manier verder. Dan kun je weer bloeien en stralen. Met voldoende aandacht voor de mensen om je heen EN met voldoende tijd en aandacht voor jezelf. Dat voelt vrij. Je bent weer thuis bij jezelf.

Wat ga je leren ?

 • hoe je door eerst goed voor jezelf te zorgen, beter voor je kinderen en partner kunt zorgen.
 • grenzen te trekken zodat je tijd voor jezelf krijgt en anderen rekening met je houden. Je wordt gehoord en gezien.
 • rust en ontspanning in je leven te brengen zodat je weer kunt genieten.
 • je innerlijke kracht te vinden zodat je makkelijker de juiste keuzes kunt maken.
Hallo, ik ben Jolanda Mocking, stresscoach. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om jezelf te verliezen door maar te blijven rennen en vliegen. Altijd klaarstaan voor anderen maar geen tijd en ruimte voor jezelf. Inmiddels heb ik geleerd om mijn grenzen te trekken en werk en kinderen op een ontspannen manier te combineren. En om weer te genieten van wat ik doe. Het leven is te kort om het niet ten volle te leven. Ik help je graag om dat ook te ervaren.

Het programma ’Thuis komen bij jezelf: rust, ontspanning en genieten’ is bedoeld voor:

 • vrouwen die werkzaam zijn in de zorg of het onderwijs en die kinderen/ partner, werk en hobby’s op een ontspannen manier willen combineren
 • vrouwen die zich opgejaagd en onrustig voelen
 • vrouwen die op wilskracht leven en graag weer bij hun gevoel willen komen
 • vrouwen die het moeilijk vinden om duidelijke grenzen te trekken
 • vrouwen die veel van zichzelf geven
 • vrouwen die zich makkelijk aanpassen en daardoor zichzelf kwijtraken
 • vrouwen die het lastig vinden om voor zichzelf op te komen; nu worden ze vaak niet gehoord of gezien

Wat levert het programma ‘Thuis komen bij jezelf: rust, ontspanning en genieten’ je op?

Als je het programma ’Thuis komen bij jezelf: rust, ontspanning en genieten’ volgt, zul je merken dat je leert te doen wat je ECHT leuk vindt en dat je tijd en energie hebt om nieuwe dingen op te pakken. Oude dingen die niet meer bij je passen, kun je loslaten zonder schuldgevoel. Alles gaat sneller en efficiënter omdat je je veel beter voelt. Je maakt tijd voor jezelf. Dat heeft zijn weerslag op je relaties; die zijn nu veel vrijer en opener. Je lacht weer en bent spontaner, vrijer en blijer. Dat geeft zoveel rust. Je LEEFT weer.

Hoe zie het coachingstraject eruit?

Met behulp van een vragenlijst die je thuis invult, nemen we tijdens de intake door waar je tegenaan loopt, wat de oorzaak is van je problemen. We onderzoeken jouw specifieke situatie: waar sta je nu en waar wil je naar toe? Welk doel wil je bereiken?

Daarna gaan we met individuele vervolgsessies aan de slag. Een sessie duurt 1-1¼ uur en kost  € 80,- incl. BTW. We werken met verschillende methoden en technieken, o.a. gesprekstechniek, meditatieve oefeningen, hypnose, EMDR, sociaal panorama en creatieve technieken. Zo ontdek je je ware IK. Dan ontdek je wat je werkelijke doel in het leven is zodat je makkelijker keuzes kunt maken die goed voor je zijn.

Je raakt onthecht van het harnas waar je nu in zit en je zult vrijheid, innerlijke rust en ruimte ervaren. Dat is thuiskomen bij jezelf.

Wil je ‘thuiskomen bij jezelf, weer genieten en rust en ontspanning’ ervaren?

 Door ‘Thuiskomen bij jezelf: rust, ontspanning en genieten’:

 • krijg je rust in je hoofd
 • zit je weer boordevol energie
 • kun je op een vriendelijke manier nee zeggen
 • kun je voor jezelf opkomen; je wordt gehoord en gezien
 • kun je gezin, werk en hobby moeiteloos combineren
 • leef je niet meer aan de hand van to-do lijstjes maar bepaal je je eigen agenda
 • ben je weer in staat te genieten van dingen

We werken in individuele sessies aan jouw doel. Dat doen we op een respectvolle en praktische manier, met behulp van gesprekstechnieken en oefeningen. Ik ben er voor je als je vragen hebt of als je tegen een lastig stuk aanloopt. Je zult leren je grenzen te trekken, nee te zeggen en tijd voor jezelf te creëren, zodat je weer kunt genieten en een blije, energieke moeder en partner bent.

Door het programma ‘Thuis komen bij jezelf: rust, ontspanning en genieten’ ervaar je veel meer voldoening van de dingen die je doet omdat je eindelijk doet wat voor JOU belangrijk is.  Je bent niet meer zo druk met anderen en met ‘wat moet’ maar je maakt tijd voor jezelf. Je voelt je ontspannen en hoeft je niet meer te bewijzen naar anderen. Je bent goed zoals je bent en nu kun je dat ook zo ervaren.

Vanzelfsprekend heeft dat een positieve invloed op je gezondheid: je voelt je beter en meer ontspannen. Je hebt veel meer energie en je ervaart ruimte in je hoofd. Je staat open voor een cursus of ander werk. Je kunt jezelf zijn!

Dat is nog eens een verbetering ten opzichte van de oude situatie waarin je tijd alleen ten dienste van anderen stond? De tijd van rennen en vliegen, gebrek aan waardering, niet gehoord of gezien worden? Continu aanpassen en verkrampt door het leven gaan? Die tijd kan echt achter je liggen.

Je bent welkom om deel te nemen aan ‘Thuiskomen bij jezelf: rust, ontspanning en genieten’.

Neem contact op via 06-1254 7458, vul het contactformulier in of mail me op info@hersteljebasisvertrouwen.nl

Goed om te weten:

Tot 24 uur van tevoren kun je een afspraak kosteloos annuleren. Daarna zijn we helaas genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen vanwege de tijd die voor je gereserveerd is.